Bokförsäljning

Under Karlstad Open, 27 – 29 december, kommer klubben att under vissa tider ha ett bokbord för försäljning av begagnade schackböcker och annat schackmaterial.

Har du schackböcker m.m. som du vill sälja, ta chansen. Märk varje sak med föreslaget pris och ditt namn så går eventuell intäkt till dig. Antingen med klisterlapp eller skriv på bokens insida. Det går även bra att lämna in omärkt material – då går eventuell intäkt till schackklubben.

Materiel kan lämnas till Karlstads Allmänna Schacksällskap, Sundbergsgatan 12 B i Herrhagen, Karlstad, tisdagar eller torsdagar från 18.30. Materialet bör senast vara klubben tillhanda 17 december. Ansvarig för verksamheten är Lars Forslöf

Juniorturnering 21 nov 18.00

På torsdag kl 18.00 kommer vi för de ungdomar som vill att ha en liten juniorturnering, liknande den vi hade i Skoghall för någon månad sedan.

Turneringen är avsedd för nya spelare, och ger möjlighet att spela mot andra ungdomar än de man oftast är van med, då Hammarö Sk och Säffle Sk också är inbjudna.

Vi försöker ha en vänskaplig stämning, och priser lovas till alla som deltar oavsett hur det går.

De som är med och spelar med klocka (10 min per spelare) kommer att behöva vara där lite längre än vanligt, men vi räknar med att vara klara ca 19.30

Ingen tidigare erfarenhet krävs, bara man vet hur pjäserna går.